Nyheter

Hantera kreditkorts bedrägeri

Kreditkortsbedrägerier är ett allvarligt brott som du sannolikt kommer att hitta med din post. Alla företag som erbjuder sig att fixa din kredit genom att dela ut olagliga bosättningar måste tas på allvar. Bedrägerier sker hela tiden och de flesta konsumenter kommer att behöva ta itu med det. De flesta människor känner att de kan skydda sig från bedrägliga företag och bara har ett mindre fel under processen.

Identitetsstöld drabbar miljontals amerikaner varje år och de tenderar att hantera saker mycket dåligt. Här är några av de tecken på att du kan vara ett offer för kreditkortsbedrägerier. Identitetsstöld och kreditkortsbedrägerier är förknippade med varandra. De flesta människor kommer att få studsade kontroller och få faktureras för tjänster som de aldrig begärt. Några av dessa räkningar kommer att innehålla obehöriga avgifter som kan vara vilseledande och få dig att tro att du är ett offer för identitetsstöld.

Nästa sak du bör leta efter är den ökade användningen av betalkort. Du bör också kontrollera dina uttalanden för konstiga inköp eller återkommande utgifter.

Kolla med kreditupplysningen

När du tror att du kan vara ett offer för identitetsstöld, är nästa steg att kontrollera din kreditupplysning. Leta efter problem i din kredit värdering som du inte visste om. Du kan också kontrollera din kredit historia för att se om det finns några misstänkta eller illegitima skulder som du inte visste om. Om du upptäcker något som kan finnas på din kreditupplysning, kontakta de byråer som skickade dig uttalandet. Det finns många byråer som ger råd till människor som kan vara offer för kreditkortsbedrägerier. FTC, eller Federal Trade Commission, håller en årlig guide till kreditrapportering och bedrägeriskydd som du kan gå till. De kan ge dig råd om hur man hanterar kreditupplysningsfrågor. Du kan också titta på de kostnadsfria tjänster som erbjuds av många företag som amerikanska kreditkortstjänster, Credit Protect, Free Credit Report Online, Federal Trade Commission Consumer Credit Counseling Service, och många andra. Dessa är alla byråer som kan hjälpa dig med din kreditupplysning.

Det är absolut nödvändigt att du skyddar dig mot kreditkortsbedrägerier. Det finns många program som hjälper dig att skydda dig själv och några av dessa förklaras i den här artikeln.

Besök denna sida kreditkortsbolag.se om ekonomifrågor.